ogame ( GLORY and HONOR )
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ogame ( GLORY and HONOR )

Naj se zgodi pravica,tudi če ne zmaga GLORY and HONOR mi ostanemo skupaj do konca.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

recikliranje

Go down 
AvtorSporočilo
timko
Gost

recikliranje Empty
ObjavljaNaslov sporočila: recikliranje   recikliranje Icon_minitimeTor Okt 27, 2009 8:40 pm

Zanime me kako bi lahko recikliral surovine okrog planetov? Imam reciklerja pa ga nemorem poslati. Če mi lahko kdo pomaga . Hvala

Lp
Nazaj na vrh Go down
blaz925

Število prispevkov : 12

recikliranje Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: recikliranje   recikliranje Icon_minitimePet Okt 30, 2009 9:10 am

timko je napisal/a:
Zanime me kako bi lahko recikliral surovine okrog planetov? Imam reciklerja pa ga nemorem poslati. Če mi lahko kdo pomaga . Hvala

Lp

seveda ga lahko samo je to mal bl kompliciran ok
najprej če gre za tvoj planet stisneš floto seveda morš (najprej met razbitine v orbiti to upam da veš) in potem izbereš reciklerja in daš naprej
V naslednji fazi izbereš kot destinacijo tvoj planet ampak dobr poglej ker boš videl da lahko namesto planeta izbereš razbitine kot destinacijo in daš naprej in daš recikleraj in je.

za druge planete pa tko če že to počneš drugje ozeroma si ga sesu pa ma zdej ruševine klikneš na njegov planet daš napad ampak za floto uzameš samo reciklerja destinacija ne boš rabu pisat kordinat kar je namen tega da stisneš napad aja in potem narediš preprosto isto izbereš ruševine daš naprej in recikleraj naprej konec
Nazaj na vrh Go down

recikliranje
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1